Novinky

        • Žiaci deviateho ročníka navštívili NR SR
          • Žiaci deviateho ročníka navštívili NR SR

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Žiaci deviateho ročníka navštívili NR SR.

            Dňa 20.9. 2023 žiaci deviateho ročníka navštívili Národnú radu Slovenskej republiky. Žiaci mali možnosť prezrieť si priestory budovy NRSR, vypočuli si zaujímavý výklad o dejinách tejto inštitúcie, mali možnosť zistiť, ako funguje miestnosť určená na natáčanie tlačových besied, ale najmä sa presvedčili o dôležitosti NRSR, ktorá je základným pilierom demokracie u nás.

        • Bojnickí búbeli
          • Bojnickí búbeli

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Bojnickí búbeli.

            V spolupráci s BIBIANOU si naši druháci vyskúšali profesiu ilustrátora. Spolu s lektorkou z BIBIANY vykročili na dobrodružnú cestu farieb a fantázie. Z náhodných škvŕn vznikli zaujímaví Bojnickí búbeli.

          • Prírodná rezervácia Hohe Wand s vyhliadkou Skywalk

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Prírodná rezervácia Hohe Wand s vyhliadkou Skywalk .

            Dňa 7. 9. 2023 sa triedy 7. B, 9. B zúčastnili exkurzie do prírodnej rezervácie Hohe Wand, kde sa nachádza kovová vyhliadková terasa Skywalk s nádherným výhľadom. Cieľom exkurzie bolo priblížiť žiakom flóru a faunu národných parkov Rakúska. Pri príchode do prírodnej rezervácie sa nachádza kontaktná zoologická záhrada. Žiaci si mohli užiť lamy, kozy, somáriky a ďalšie zvieratká, ktoré si mohli aj pohladkať. Na vyhliadku Skywalk vedie náučný turistický chodník. Nezabudnuteľná pre všetkých bola prechádzka medzi krásnymi borovicovými a zmiešanými lesmi cestou na vyhliadku. Vo výbehoch v prírodnej rezervácii našich žiakov čakali zvieratá ako sú jelene, kozorožce a srny. Na železnej vyhliadke Skywalk nás čakal nádherný výhľad. Videli sme odtiaľ Neziderské jazero, Schneeberg a podhorie Álp. Žiaci sa vrátili do Bratislavy plní skvelých zážitkov z dňa prežitého v prekrásnej prírode rakúskeho pohoria Hohe Wand.